Over mij

Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Elize Boeter en sinds 2002 woon ik op Goeree-Overflakkee. Getrouwd en de trotse moeder van 2 kinderen. Een dochter van 13 jaar en een zoon van 9 jaar.

Al 26 jaar ben ik werkzaam als apothekers-assistente. Momenteel ben ik werkzaam bij een apotheekhoudende huisarts. Dit is een leuke afwisselende baan. In april ben ik afgestudeerd als kindercoach bij de Sorag Akademie. Het heeft veel raakvlakken met de methode . En ik ben er erg enthousiast over.

Via familie ben ik in aanraking gekomen met de  methode BSM de Jong® . Ik was verbaast over de mooie resultaten en verandering die het te weeg bracht.
In de huisartsenpraktijk merkte ik steeds vaker dat er voor bepaalde klachten geen oplossing was. En kinderen, jongeren en volwassenen bleven zitten met onverklaarbare klachten. Kinderen die op school niet meekomen, gedragsproblemen hebben, onverklaarbare lichamelijke klachten of ADHD/ ADD medicatie slikken. Hierdoor ben ik mij verder gaan verdiepen in de BSM de Jong® therapie.

In 2012 ben ik gestart met de opleiding, en heb deze in juli 2015 afgerond. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over het menselijk brein, en veel bewondering gekregen voor ons brein en de werking van het lichaam. Regelmatig volg ik nascholing en cursussen om mijn kennis bij te houden en te verrijken. In september 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis HBO afgerond bij het Civas instituut.

In 2007 heb ik de opleiding Medische Basiskennis met Plato normen bij de School voor Homeopathie afgerond. Inmiddels ben ik ook lid bij de . NIBIG. Hierdoor komt de methode BSM de Jong® in aanmerking voor vergoeding. Controleer altijd uw polis.

Mijn wens is om met deze prachtige methode kinderen, jongeren en volwassenen te helpen een betere balans te vinden in het dagelijks leven.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in mijn praktijk.
Elize Boeter